Tryllebøker på norsk (7)

Den store norske trylleboka

Den store norske trylleboka

Velkommen inn i magiens og tryllekunstens fascinerende og forunderlige verden. Les og lær deg triksene og trylleriets magiske logikk. Så du kan imponere og underholde venner og familie. Alle trylletriksene kan utføres med dagligdagse ting som du kan trylle frem hjemme eller på hytta. Alt du trenger er en vanlig kortstokk, en fyrstikkeske, et lommetørkle og de rette triksene.

Mynter og sedler forsvinner, og enda bedre – kommer til rette igjen – rett foran øynene på dine beste venner.

Med denne boka og litt forberedelse kan du få publikum til å se det som ikke skjer! For barn, unge, voksne eller alle som er trylleinteressert.

Tore Torell er Norges mest kjente tryllekunstner, han har underholdt publikum i mer enn 35 år, og vært med i mange hundre tv-produksjoner i Norge og andre land. Han er fortsatt meget aktiv og holder forestillinger over hele landet.

Tore Torell er forfatter av boka, som er utgitt på Kagge Forlag i 2005. ISBN-nummeret er 82-489-0568-3.

 

 

Kommentarer

Bare medlemmer kan lese kommentarer og delta i diskusjonen.

Logg inn

Flere saker