Takk til alle som var med på Magiske Timer 2016!

I helgen ble Magiske Timer 2016 avholdt på Clarion hotel Royal Christiania i Oslo sentrum. Det ble akkurat den magiske festen vi drømte om!

399-clarion_royal_christiania_hotel_oslo

 

Magiske Timer 2016 ble akkurat det vi i arrangementskomiteen drømte om – et magiske høydepunkt! Og det er takket være alle dere 70 deltagere, dealere, artister og ledsagere som laget stemning og atmosfære fra morgen til kveld.

Dere som har deltatt i NM i helgen har kjent på nerver, forventninger, glede og sikkert for noen også skuffelse. Noen er enige med dommerne og andre ikke. Det er vel en del av det å konkurrere. Ta med deg nok en erfaring og bruk den så positivt du kan.

Takk til alle våre artister, konferansierer og dealere: Allan Hagen, Gazzo, David Penn, Davido, Peter Mennie, Alexx Alexxander, Knut Harald Sommerfeldt, Geir Eikenes, Hans Henrik Verpe, Pegani, Jan Crosby, World Magic shop for flotte opptredener, inspirerende seminarer og fine stands!

Og til slutt en stor takk til dere som gjorde det mulig å gjennomføre Magiske Timer 2016: Alexander Haugaas, Rune Carlsen, Kevin Lunde, Hans Henrik Verpe, Jørund Fiskergård Werner, Robin Larsdatter og alle dere andre som hjulpet med smått og stort.

Vi håper du har hatt fine dager sammen med dine kollegaer og venner. For det er jo DET det handler om – å møte gamle venner, få nye venner, inspirere hverandre og føle at vi har et verdifullt miljø vi skal ta vare på. Tusen takk alle sammen!

 

Haakon Esplo, president

Kommentarer

Bare medlemmer kan lese kommentarer og delta i diskusjonen.

Logg inn

Flere saker