Velkommen til høstsamling i MCN

Søndag 27. august er vi igjen klare for hovedsamling i Magiske Cirkel Norge med spennende program

Bilde samling_host

Program

  • 11:00 Oppstart
  • 11:30 Gay Ljungberg
  • 13:00 Kristine Hjulstad
  • 15:15 Petter Vabog
  • 16:45 Caroline Ravn

Utlån fra MCN bibliotek
Dagens Dealer: Gycklaren

Sentralen ligger i Øvre Slottsgate 3. Vi skal være i den flott Forstanderskapssalen i tredje etasje. Kafe i 1. etasje med enkel matserving.

Samlingen er gratis og kun tilgjengelig for medlemmer i MCN med betalt kontingent.
(Sjekk din QR Kode på medlemskortet for å se om du har gyldig medlemskap. Har du ikke betalt kontingent 2017 kan du være strøket som medlem)

 

Gay Ljungberg

Gay Ljungberg underholder og stiller med dealerstand på julebordet 10. desember.

Gay Ljungberg underholder og stiller med dealerstand på julebordet 10. desember.

Få med deg spennende lecture med Gay Ljungberg. Han er en mester i formidling og har garantert nyttige og inspirerende tips til hvordan du kan bli en bedre underholder. Få kan skilte med mer kunnskap om hva som skjer i trylleverden 2017. Dette bør du ikke gå glipp av. Gay har også med et begrenset utvalg fra sin tryllebutikk Gycklaren. Husk å ta kontakt om du vil han skal ta med noe spesielt til deg.

 

Petter Vabog alias Melvin Tix

Melvin-Tix

Gjennom 34 års karriere som den musikalske klovnedirigenten Melvin Tix har Petter Vabog en erfaring og kunnskap få av våre medlemmer kan skryte av. Melvin Tix er pensjonert, men Petter holder koken med sin spesialbutikk for ballonger, Ballongbutikken (ballonger.no). Vi skal rett og slett ha en ballongfest :)

 

Caroline Ravn

www.fotografleo.se http://www.fotografleo.se[/caption%5D

Caroline Ravn fra Sverige er en guru innen markedsføring på sosiale media. Gå ikke glipp av hennes lecture om hvordan du bruker Facebook, Twitter, Snap, Instagram og alt du har (og bør ha) for å nå ut til ditt publikum og oppdragsgivere. Dette blir et nyttig og for mange, svært viktig seminar i et tema du kanskje synes er forvirrende og vanskelig.

 

Kristine Hjulstad

KristineHjulstad

Opplev Kristine Hjulstads flotte forestiling om Søren Kierkegaard og Regine Olsen som hun framførte på Færder Kulturfestival tidligere i sommer.

«Kristine Hjulstad er en av livets store trollkvinner på scenen. Hennes  forestilling om Søren Kierkegaards forlovede Regine Olsen overgår det meste som er laget av filosofiske opplevelser i dette århundre. Et mesterverk. BRING DEN UT TIL FOLKET KRISTINE!!!!. Færder Kulturfestival elsker deg!» Arne Johan Furseth.

Kristine snakker etterpå om magisk teater og jobbing med manus.

21013399_10156489752024097_917809781_n

Kommentarer

Bare medlemmer kan lese kommentarer og delta i diskusjonen.

Logg inn

Flere saker