Dan Sperry til Norge!

Den mørke og okkulte magikeren, Dan Sperry kommer til Rockefeller i Oslo den 28. Oktober.

heraldsunpic

Hans show er som en rockekonsert kombinert med visjonære illusjoner, uhyggelige spesialeffekter og et lysshow utenom det vanlige. For som han selv sier: – «magic no longer sucks!»

Billetter kan kjøpes gjennom Ticketmaster på følgende link: https://www.ticketmaster.no/event/dan-sperry-the-strange-magic-tour-billetter/581771

Dette er hva Rockefeller skriver om forestillingen:

Bekmørk magi på Rockefeller. Sjokk-illusjonisten på soloturné i Europa for første gang.
Over 20 millioner klikk på YouTube har gjort Dan Sperry (32) til en stjerne på sosiale medier. Hans fortryllende magi er like unikt som hans bizarre utseende, og de dramatiske showene bade begeistrer, sjokkerer og fascinerer fans over hele verden.

Sperrys fryktinngytende illusjoner og ukonvensjonelle humor har sendt stjerneskuddet rett til topps på den internasjonale illusjonist-scenen, og er en av vår tids mest ettertraktede artister.

Med den prestisjetunge tittelen «youngest illusionist» (Academy of Magical Arts), og prisen i kategorien «Most Original Magician» (World Magic Awards), begynte Sperry karrieren på små klubber, før han ble plukket opp av World’s Greatest Magic Show i magiens mekka; Las Vegas. I 2010 smalt det for alvor da Sperry deltok i America’s Got Talent. Uken senere var Dan Sperry rangert som en av verdens ti mest googlede personer.
dansperry.com/
Dan Sperry på facebook

Kommentarer

Bare medlemmer kan lese kommentarer og delta i diskusjonen.

Logg inn

Flere saker