Medlemsfordeler

Det lønner seg å være medlem.

Først og fremst fordi du får sjansen til å møte andre med samme interesse som deg selv – og til å utvikle deg som tryllekunstner. Det skjer på forskjellige måter og på mange plan.

Her er noen eksempler:

1. Magiens Verden

Fra og med 2014 relanseres Magiens Verden – et eget trykt medlemsblad for alle medlemmer av MCN. I dette bladet vil du få gode artikler, nyheter, konkurranser og annen spennende informasjon.

2. MCN Blogg

MCN Blogg på våre nettsider gir deg nyttig informasjon om aktiviteter i Magiske Cirkel Norge samt litt nyheter om hva som rører seg rundt i landet. Den lille Magikeren inneholder først og fremst stoff fra det norske tryllemiljøet: Nyheter, leserinnlegg, små historier, annonser, reisebrev fra kongresser og trylle-turer og informasjon om kommende aktiviteter i foreningen.

3. MCNs forum på Facebook

Du får adgang til MCNs diskusjonsforum på Facebook. Det er kun medlemmer i Magiske Cirkel Norge som får tilgang til denne lukkede gruppen. Klikk på linken og be om å bli medlem.

Her kan du diskutere trylling med andre MCN-medlemmer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

4. Adgang til medlemsmøter

Du får adgang til våre medlemsmøter i Oslo eller hos en av underavdelingene. Aktivitetene på møtene varierer, men kan være ting som ett-triks-konkurranser, seminarer med magikere fra hele verden, intervjuer med kjente og ukjente tryllenavn og sosialt samvær med trylling i krokene. I kalenderen ser du hva som står på programmet fremover.

5. Mulighet for å søke om økonomisk støtte til arrangementer eller faglig utvikling

Som medlem i Magiske Cirkel Norge gis du tilgang til å søke om økonomisk støtte to ganger i året til konkrete arrangementer som fremmer trylling eller vårt stipend som skal benyttes til faglig og kunstnerisk utvikling. Informasjon og søknadsskjema blir sendt ut til alle medlemmer.

6. Bibliotek

Magiske Cirkel Norge har et relativt stort bibliotek, men dessverre ingen bibliotekar eller lokaler til å drifte dette for tiden. Alt materiale ligger godt lagret i påvente av en løsning.

7. Tilbud om kurs

Du kan være med på kurs som holdes i regi av MCN eller våre samarbeidsforeninger i Sverige og Danmark.

I tillegg til kurs for å lære triks og teknikker, har vi også kurs i dramaturgi, misdirection (å styre publikums oppmerksomhet dit du vil), presentasjonsteknikk etc.

8. Rabatter

Du får rabatt på f.eks. kongresskort til tryllekongressen Magiske Timer som MCN arrangerer hvert år. I tillegg får du fra tid til annen spesialtilbud fra noen av våre norske og internasjonale forhandlere. Du får også spesialpriser på mikrofoner/hodebøyler osv fra Rubicon.

9. Miniringer

Mange steder har vi lokale miniringer for medlemmene – folk som bor i samme område som samles mer uformelt for å diskutere, vise nye triks og utvikle seg faglig. Eller bare møtes for moro skyld!

10. Alltid oppdatert

Som medlem får du viktig informasjon via e-post om det skjer noe viktig eller spennende på tryllefronten. Kommer David Copperfield til Norge? Blir det satt opp et stort trylleshow i Kristiansand? Som medlem i MCN holdes du oppdatert.

Velkommen som søker til foreningen!