Styret i Magiske Cirkel Norge

President: Haakon Esplo

Haakon Esplo (f 1970) er tryllekunstner, musiker og buktaler. Haakon har vært medlem i Magiske Cirkel fra han var 13 år, også en kort periode som president i Magisk Junior Cirkel. Han er svært aktiv som artist og turnerer landet på kryss og tvers året rundt med familieshow, konserter og underholdning for næringslivet.

Visepresident: Alexander Haugaas

Alexander Haugaas (f. 1991) fra Kolbotn har tidligere vært visepresident i MCN og hatt ansvaret for junioravdelingen i mange år. Han meldte seg først inn i foreningen og deltok i sitt første mesterskap for tryllekunstnere i 2006. Her fikk han utdelt en oppmuntringspokal som eneste junior som deltok i norgesmesterskapet. Senere har han deltatt i en rekke konkurranser, både i inn- og utland.
I tillegg med å jobbe som tryllekunstner på heltid tar Alexander en Bachelor i Drama og Teater på Høgskolen i Oslo og Akershus.

Kasserer: Geir Gjelten (fungerende)

Geir Gjelten (f. 1959) begynte med trylling tidlig i tenårene og har vært profesjonell artist siden 1985. Fra 1990 har Geir hatt komisk lommetyveri som sitt hovedrepertoar. Det er nok også som «lommetyv» de fleste kjenner ham fra flere TV-opptredener.

Geir har vært president i Magisk Junior Cirkel, og benyttet i tiden frem til 1990 kunstnernavnet «Hudson». Han har også tidligere sittet i styret i MCN som de profesjonelles representant.

Gjelten ønsker å jobbe for at alt som vises av trylling i Norge skal være av en slik kvalitet at det gir både publikum og arrangører lyst på mer av det samme.

Økonomiansvarlig/Kasserer: Joachim Setsaas (overtar rollen etter Geir Gjelten)

Joachim Setsaas ble medlem av magisk Cirkel Norge i 1989, men ble bitt av basillen allerede i en alder av 7 år. Det gikk så langt at han gjorde som Egelo, og satte skolebind på tryllebøkene sine slik at mor og far skulle tro at han leste lekser, noe han ikke gjorde.

Davido var hans største inspirasjonskilde, noe som førte til TV opptredener med verdensmesteren også, både på TV Norge og NRK.

Joachim skulle etterhvert markere seg i nasjonale og internasjonale tryllekonkurranser.

Selv om han nødvendigvis ikke tryller så mye i dag, er han likevel svært glad og opptatt av trylling.

Joachim har utdannelse fra Forsvaret og Universitetet i Stavanger. Han har samboer og bor på Lambertseter i Oslo.

Styremedlem: Richard Mack

Richard Mack (f. 1977) er data/kybernetikk ingeniør og har per dags dato sitt daglige virke i Sporveien. Han har hatt trylling som hobby siden han var 10 år gammel.

Richard eller nærmere bestemt Richardo:-) ble bitt av basillen gjennom Arnsteino som ble hans mentor og forbilde gjennom hans magiske oppvekst. I utplasseringsukene på skolen fikk han lov til å jobbe hos Egelo Crazy Shop i Oslo.

Han ble senere medlem av Den Magiske Ring og Magiske Cirkel. Richardo opptrer ikke offisielt, men har en drøm om at en vakker dag å få vist frem noen av miraklene fra sin store samling av tryllesaker.

 

Styremedlem: Ragnhild Robin Larsdatter

Robin Larsdatter (f.1988) jobber som tryllekunstner for barn og har vært medlem av foreningen siden 2011.  Som Barneartist kombinerer Robin musikk, dans og teaterkunst for å fenge de minste inn i magiens verden. Robin har drevet med dans, sang og teater siden hun var liten, gått tre år på teaterlinja på Gol og ett år på danseskole i Førde. I foreningen ønsker jeg å skape et inkluderende og bredt kunstnerisk miljø, der alle kan vokse og bidra.

Styremedlem: Kristoffer Emil Mørch Amundsen

Kristoffer Emil Mørch Amundsen (f. 1977) er tryllekunstner, improvisatør, DJ og musikkprodusent på kveldstid, og elektronikkutvikler på dagtid. Han har nok utallige flere timer på scenen som impro-skuespiller enn tryllekunstner, men som medlem av MCN i over 20 år, tryller og tuller han fortsatt for store og små barn i tide og utide.

Kristoffer har lang og bred erfaring med både organisatorisk og kunstnerisk arbeid, og legger stor vekt på at alt som gjøres må gjøres med en viss profesjonalitet.