Magiske Cirkel Norge logo

Magiske Cirkel Norge

Velkommen til magiens verden!

Trylling er en spennende og morsom hobby som passer for alle, og Magiske Cirkel Norge er åpen for både nybegynnere, amatører og profesjonelle tryllekunstnere.

Bli medlem

Norges største forening for tryllekunstnere

Magiske Cirkel Norge ble stiftet i 1928 og er en landsomfattende forening for tryllekunstnere og trylleinteresserte. Vi har møter i Oslo og i underavdelinger rundt i landet.

Les om MCN

Kontaktinformasjon

Magiske Cirkel Norge kan kontaktes på følgende måter:

Siste fra bloggen

Rapport fra møte og årsmøte i Vestfold & Telemark

7. februar 2024

Rapport fra møte og årsmøte i Vestfold & Telemark

Les videre

Rapport fra presidentbesøk i Sandefjord 14. november

15. november 2023

Rapport fra presidentbesøk i Sandefjord 14. november

Les videre

Rapport fra seminar med Daniel Granli 26. oktober

28. oktober 2023

Rapport fra seminar med Daniel Granli 26. oktober

Les videre

Kalender

Se hele kalenderen

Hvorfor bli medlem i Magiske Cirkel Norge?

Bli inspirert!

Som medlem hos oss vil du oppdage og oppleve ny magi du ikke finner på YouTube eller andre steder. Dette kan være på våre hovedsamlinger, trylleturer eller seminarer som kun medlemmer har tilgang til.

Møt andre!

Trylling er en litt rar hobby, men du er ikke alene! Den beste måten å videreutvikle deg på som tryllekunstner er å møte andre med samme hobby (eller yrke!). Vi har medlemmer i hele landet og vi møtes både på fysiske og digitale møter, kongresser og vårt interne forum.

Tilbud og rabatter

Visste du at som medlem får du rabatt på Magic Club og tilgang til helt unike foredrag, lectures og workshops? Trylleforhandlere besøker oss også jevnlig med tilbud på tryllesaker vi sjelden klarer å si nei til.

Hemmelig forum

Selv om det er enklere enn noen sinne å finne informasjon om trylling og tryllekunster, er det fortsatt mye som holdes hemmelig. Som medlem i MCN får du tilgang til vårt eksklusive forum på Facebook hvor vi daglig deler og diskuterer innad i miljøet.