Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://magiskecirkel.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Når du registrerer deg som medlem

Vi bruker Styreweb (tredjepart leverandør) som system for medlemsregister, fakturering, oppfølging, betaling etc. All informasjon om deg blir kun lagret hos Styreweb og ikke på Magiske Cirkel Norges egne servere eller datamaskiner.

Kommentarer

Vi har skrudd av funksjonalitet for å legge igjen kommentarer på nettsiden. Dette da denne siden er en ren informasjonsside.

Om vi skulle åpne for kommentarer i fremtiden vil informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon lagres, når besøkende legger inn kommentarer på siden. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler aldri dine opplysninger med tredjepart.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

All informasjon som registreres om deg i Styreweb når du melder deg inn blir liggende i databasen så lenge du er medlem, samt også etter at du eventuelt har meldt deg ut. Dette for å best mulig kunne administrere medlemskapet ditt nå og om du melder deg ut og inn igjen.

Hvis i fremtiden skulle åpne for kommentarer og du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som da registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Om du ønsker at vi sletter personopplysninger vi har om deg i Styreweb kan du ikke lenger være medlem av Magiske Cirkel Norge.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Vår kontaktinformasjon

Magiske Cirkel Norge
Ivar Aasens vei 3
1462 Fjellhamar

E-post: post@magsikecirkel.no