Styret

Her kan du se hvem som er med i MCNs styre.

Styremedlemmer velges for to år om gangen, president for ett.

Tor Arnesen

President

Mange medarbeidere og næringslivstopper har latt seg begeistre når tidligere leder av Norske Shell har benyttet seg av trylling for å understreke poeng og budskap.

Tor brenner for at foreningen skal vokse gjennom et aktivt rekrutterings- og juniorarbeid.

Han vil jobbe for at magien skal bli mer synlig i norsk underholdningsverden, og at norske magikere hevder seg i toppen av internasjonale tryllekonkurranser.

Helge Fredheim

Styremedlem

Helge har vært med i tryllemiljøet i 25 år, og har tidligere drevet med både trylling for barn, close-up-trylling og salongmagi. Som 18-åring ble han også norgesmester for juniorer. Han var i en årrekke norsk redaktør for tryllemagasinet Pegasus.

Nå tryller han lite selv, selv om det hender at han viser et korttriks eller to.

Han liker derimot å se på trylling og du finner ham gjerne på kongresser og trylleshow.

Ole Kristian Langdahl

Styremedlem

Ole Kristian er en entusiastisk og engasjert magiker som gjerne tryller i festlige lag, med sin lune humor og gøyale triks.

I styret vil Ole Kristian jobbe med rekrutteringsarbeidet, og utvikle dette videre.

Gjennom å tiltrekke seg nye medlemmer og ivareta de eksisterende, vil foreningen kunne blomstre og videreføre sin magiske arv.

Jarle Leirpoll

Visepresident

Jarle startet med trylling ca 14 år gammel, og lærte triks fra bøker på biblioteket.

Ble etter hvert medlem i MCN og var veldig aktiv «deltidstryllekunstner» på 90-tallet. Han har skrevet trylleboken «Pocket Power», funnet opp trylletriks med en musefelle og har to ganger blitt engasjert til å opptre en uke ved Magic Castle i Hollywood.

De siste årene har ikke Jarle tryllet aktivt, men hatt stor glede av å hjelpe/coache andre tryllekunstnere for å forbedre deres triks, metoder og presentasjon. Han håper å kunne bidra mer med dette som styremedlem i MCN.

Foto: Erling Fløistad

Arne Pedersen

Styremedlem

Har drevet med «tryll, magi og moro» i snart 60 år og brenner fremdeles for god magi.

Startet med trylleshow i det små, for familie og venner. Har i mange år hatt en travel januarmåned, med juletrefester for firma/næringsliv. Har også oppdrag for bedrift, events, lag og foreninger, både som tryllekunstner og konferansier med magiske innslag.

Nå er Arne kanskje mer aktiv med trylling enn noen gang, og han håper å bidra til å utvikle foreningen videre.

Petter Vabog

Styremedlem

Petter har over 40 år bak seg som den musikalske klovnen Melvin Tix og har turnert verden rundt som klovnedirigent for store symfoniorkestre.

Melvin Tix var fast klovn i Bø Sommarland fra 1985 til 2005.

Han er utdannet hornist ved Norges Musikkhøgskole og jobbet som hornist i Kringkastingsorkesteret og Symforniorkesteret i Stavanger.

Nå er han pensjonist, bestefar og opptrer bare når han har lyst.

Det er barneunderholdning som ligger Petters hjerte nærmest og han ønsker å bidra til å hjelpe andre som pusler med det samme.

Han er mentor for en av juniorene våre og har stor glede – og moro – av det.

Vemund Førisdal

Styremedlem

Vemund er en av foreningens juniorer. Han har vært interessert i trylling i flere år, og har deltatt i nordisk mesterskap. Hans hovedfokus er på kort- og close-up-trylling.

Vemund ønsker å bidra til å skape et aktivt miljø med godt faglig innhold for foreningens yngre medlemmer. Han vil også jobbe med foreningens bibliotek.