Styret

Her kan du se hvem som er med i MCNs styre.

Styremedlemmer velges for to år om gangen, president for ett.

Tor Arnesen

Tor Arnesen

President

Mange medarbeidere og næringslivstopper har latt seg begeistre når tidligere leder av Norske Shell har benyttet seg av trylling for å understreke poeng og budskap.

Tor brenner for at foreningen skal vokse gjennom et aktivt rekrutterings- og juniorarbeid.

Han vil jobbe for at magien skal bli mer synlig i norsk underholdningsverden, og at norske magikere hevder seg i toppen av internasjonale tryllekonkurranser.

Boje Hoseth

Boje Hoseth

Visepresident

Boje Hoseth (46) kommer fra Trøndelag, er gift og har fire barn. Han eier i dag 7 ulike selskap i tillegg til å drive i underholdningsbransjen. Hans lidenskap for trylling og magi startet allerede i 12-års alderen. Så de første 12-årene av Boje's liv var bortkastet, ifølge ham selv...

Man kan beskrive Boje som en eksplosjon av humor, effekter, latter og en stor dose galskap – satt i system. Godt kjent i det magiske miljøet for å etterlate seg konfetti...

Helge Fredheim

Helge Fredheim

Styremedlem

Helge har vært med i tryllemiljøet i 25 år, og har tidligere drevet med både trylling for barn, close-up-trylling og salongmagi. Som 18-åring ble han også norgesmester for juniorer. Han var i en årrekke norsk redaktør for tryllemagasinet Pegasus.

Nå tryller han lite selv, selv om det hender at han viser et korttriks eller to.

Han liker derimot å se på trylling og du finner ham gjerne på kongresser og trylleshow.

Ole Kristian Langdahl

Ole Kristian Langdahl

Styremedlem

Ole Kristian er en entusiastisk og engasjert magiker som gjerne tryller i festlige lag, med sin lune humor og gøyale triks.

I styret vil Ole Kristian jobbe med rekrutteringsarbeidet, og utvikle dette videre.

Gjennom å tiltrekke seg nye medlemmer og ivareta de eksisterende, vil foreningen kunne blomstre og videreføre sin magiske arv.

Leo Steen Hegre

Leo Steen Hegre

Styremedlem

Leo er komiker og tryllekunstner, han var å se i ungdomsprogrammet «Bremsespor» på NRK.

Mads Andersen

Mads Andersen

Styremedlem

Mads underholder som tryllekunstner i utdrikningslag, julebord, sommerfester og andre lystige anledningen med særdeles løs snipp.

Til daglig er han TV-direktør i Aller Media, men på fritiden opptrer han gjerne med sine fingerferdigheter og kjappe replikk.

Mads vil jobbe for å samle det norske tryllemiljøet og skape et utviklende miljø for folk som har magi som interesse, hobby og jobb.