Møterapport – svært godt frammøte!

– Flyet er 2 timer forsinket. Kommer så fort jeg kan!

Ja, det var meldingen jeg fikk fra kveldens gjest, Daniel Larsen. En kjapp omrokering av programmet og så var alt på stell.

Hele 12 deltagere var på møtet.

Bjørnar Halvorsen (hadde bursdag), Bjørn Nordeide, Herman Berthelsen, Daniel Larsen, Stene Sulesund, Sigurd Helseth (junior), Eivind Helseth (juniorpappa), Erik Mogeno, Lucas Stenersen (10 år og "Mogeno-junior"), Petter Solheim, Åse Marie og Petter Vabog.

Som vanlig bestilte vi mat og drikke først og praten gikk livlig. Møterommet på Peppes i Sandefjord er akkurat passe for oss og det er koselig å treffes der.

Petter & Petter

Første post på programmet var Petter & Petter.

Det var Petter Solheim som kom med dette geniale forslaget på siste møte. Hva med å vise det samme trikset i to forskjellige versjoner og presentasjoner. En fin utfordring til meg som ikke har så mange triks på repertoiret 😀.

Heldigvis fikk jeg velge og denne gangen viste vi Pom Pom Stick i to vidt forskjellige presentasjoner.

Petter Solheim
Petter Solheim med sin herlige variant av Pom Pom Stick

Vi fortalte litt om hvorfor vi presenterte Pom Pom Stick på vår måte og det ble en fin prat og meningsutveksling etterpå.

En veldig nyttig programpost som vi skal fortsette med så langt jeg har triks jeg kan vise...

Sigurd Helseth er en modig kar.

Han hadde nettopp begynt å jobbe med et korttriks og han viste oss hvor langt han hadde kommet. I dette trikset er det dobbelløft som kan være vrient å få til på en naturlig måte. Petter Solheim hadde naturligvis noen gode tips på lager.

Daniel Larsen

Daniel kom seg trygt hjem fra Gardermoen og kom sammen med Stene Sulesund. Det var hyggelig å se de to herremennene på møtet. De er aktive begge to og det er sjelden det passer å komme på møte.

Daniel har vært aktiv tryller og artist i over 30 år. Det hele startet med dansing og robotmann. Etter hvert ble det mer og mer trylling.

Nå er han i gang med utvikling av forestillingen Magiens Verden 2 som han skal turnere med på kulturhus rundt i landet.

Han hadde nylig sin 30 års jubileumsforestilling på Hjertnes her i Sandefjord og han skal holde ny forestilling 12. februar på den nye scenen Harmonie, også det på Hjertnes.

På grunn av flyforsinkelsen hadde ikke Daniel fått med seg noe å vise oss, annet enn litt robot. Derfor gjorde vi avtale om at han skal komme på det neste møte og vise litt fra programmet sitt. Det gleder vi oss til.

Petter Vabog og Daniel Larsen
Daniel og Petter i munter samtale

Det som var ekstra artig var at Lucas (10) holdt litt på med sigarbokser og han var tøff og viste noen av triksene sine.

En liten bonus var at han fikk med seg noen tips på veien fra en gammel klovneskrott.

Alle satte veldig stor pris på innslaget til Lucas.

Håper vi får se deg flere ganger på møte. Bli juniormedlem av MCN!

Stene Sulesund var også på besøk denne kvelden og han inviterte oss til sommeravslutning på tryllelåven sin.

Der er det scene slik at vi virkelig kan få prøvd oss og det er gode muligheter for grilling og kos utover kvelden og inn i sommernatten for de som ønsker det.

Mer om dette kommer senere.

Neste møte

Vi satser på et møte med Daniel Larsen som gjest i slutten av januar eller begynnelsen av februar.

Deretter blir det et møte i mars/april og sommeravslutning i mai/juni.
Mer om dette kommer etter hvert.

Jeg benytter anledningen til å ønske alle sammen en riktig god jul!