MCN avd. Rogaland inviterer til:

Seminar med Daniel Granli

Tid: 2. oktober 2023 kl. 17:30

Sted: Stavanger kulturhus, rom Klasserommet

Seminaret med Daniel vil ha fokus på «routining», altså hvordan koble flere effekter sammen, finne tematikken i effektene og koble opp elementer for å gjøre kortmagi mer interessant for publikum.

NB! Denne gangen starter vi klokken 17.30.

Før Daniel starter med sitt seminar, har vi litt informasjon og diskusjon omkring noe vi har lyst å starte med: Workshop om teknikker.

Vi ønsker å høre litt hvordan responsen er på dette.

Seminaret «15»

Daniel Granli skriver:

Etter år med øving, opptredener, prøving og ikke minst feiling så gleder jeg meg til å dele noe av det jeg er mest lidenskapelig for når det kommer til kortmagi.

«15» har som formål å gi deg verktøyene for å kunne sette sammen 15 minutter underholdning og ta magien din fra triks til akter og rutiner som flyter sammen.

I seminaret vil du lære rutiner fra mitt eget repertoar som jeg har tatt igjennom den samme prosessen jeg lærer dere, vi skal se på hvordan vi henter ut storyen til et triks fra selve effekten, bygger overganger og ikke minst engasjerer publikum.

I tillegg vil jeg dele med dere en rutine jeg aldri har gjort ferdig som jeg vil utfordre dere til å skape en avslutning til og ikke minst så snakker jeg om hvordan jeg har løftet dette fra kortbordet og inn i sceneshowet mitt.

Alle MCN-medlemmer som deltar på seminaret får med seg lecture notes gratis som inneholder alle rutinene samt to essays skrevet av meg om temaet.

Ser veldig frem til å se dere alle sammen!